Werkvoorbereider hout- en timmerindustrie Rotterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie Tussen € 2700,- en € 3200,-

Over de functie

Wij zoeken een gemotiveerder en humorvolle werkvoorbereider binnen het productieteam van de timmerfabriek. Naast het werkvoorbereiden begeleid je projecten vanaf het moment van opdracht. Je werkt opdrachten technisch uit in Matrix en maakt een efficiënte planning voor de productie.

Je taken zijn onder anderen het technisch uitwerken van kozijen, deuren en gevelelementen voor nieuwbouw en renovatie projecten. Het efficiënt plannen van te leveren producten en het up-to-date houden van voorraden. De controle van projecten op kwaliteit, uitvoering en financieel resultaat. Het oplossen van technische kwesties op een slagvaardige wijze. En de communicatie met opdrachtgevers en projectpartners en de productie (werkplaasttimmerlieden).

Wat wij vragen

- Opleiding mbo (bouwtechniek/timmerindustrie);
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider, bijvoorkeur in de hout en timmerindustrie;
- Ervaring met programmeren van computergestuurde machines en tekenen in AutoCAD, Matrix CNC en Matrix Kozijn binnen een hout- en/of kunststof kozijnenfabriek is een pre;
- Kwaliteitsbewust en oog voor detail;
- Zelfstandig, verantwoordelijk en gestructureerd;
- In het bezit van rijbewijs B.

Mocht je ervaring hebben met het pakket Groeneveld bel ook zeker!

Wat wij bieden

Wij zetten jou in op een aansprekend en groot renovatieproject. Jij wordt een belangrijke schakel in ons renovatieteam die onze organisatie op de kaart gaat zetten. Jij krijgt een hoop verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.

Daarnaast bieden wij jou natuurlijk al het nodige gereedschap en faciliteiten om het werk goed en vooral veilig uit te kunnen uitvoeren. Wij schatten jou op waarde (jij bent degene die het werk uitvoert) en daar staat natuurlijk een ruim passend salaris tegen over.

We beginnen op dit project maar bij gebleken geschiktheid hopen wij op een samenwerking voor de komende jaren.

Wij hebben er ongelooflijk veel zin in! Jij ook? Bel vooral als je nog vragen hebt of solliciteer direct!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via