Voorman timmerman Nieuwbouw Den Haag

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats 'S-Gravenhage
Salarisindicatie Tussen € 2900,- en € 3200,-

Over de functie

Een kartrekken, iemand die de druk van een veel te snel geïrriteerde projectleider aan kan, iemand die aan de hand van een werkmap zelfstandig aan de gang kan, iemand die het fantastisch vind om in Den Haag te bouwen aan grote nieuwbouwprojecten en iemand die op vrijdag middag een broodje saté van de lokale snackbar lust.

Herken jij jezelf in het bovenstaande? Lees dan verder.

In een hardwerkend, maar gezellig team werken wij hard aan 3 a 4 verschillende nieuwbouw projecten in Den haag. Voor een van deze projecten zijn wij op zoek naar een ervaren voorman. Iemand die het niet kan laten om zelf mee te timmeren maar ook als tussenpersoon fungeert tussen de uitvoerder en het uitvoerende team.
Zo woon jij verschillende bouwvergaderingen mee, heb jij dagelijks overleg met de uitvoerder of projectleider maar ben jij ook dagelijks nog bezig met; profielen stellen, funderingen maken, sparingen boren, opperen, het begeleiden van de metselaar, aftimmeren, kozijnen plaatsen etc.

Wil jij deze kans grijpen om een grote bijdrage te kunnen leveren aan mooie nieuwbouwprojecten in Den Haag? Bel, mail of app mij dan vrijblijvend.

Wat wij vragen

- Relevante timmer ervaring
- VCA B
- Breed inzetbaar
- Gezelligheid binnen ons team!

Wat wij bieden

Een unieke werkplek met zeer afwisselende renovatie / bouwprojecten. Dit geeft jou de mogelijk dagelijks veel voldoening uit jouw werk te halen. Een job waar je oud kan worden.
Wij bieden jou goede primaire voorwaarden. Daarnaast vinden wij de volgende zaken belangrijk:

- Wij geven de mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Uiteraard hebben wij aanvullende voorwaarden, zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding
- Goed gereedschap van een A-merk
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie

Interesse? Solliciteer dan direct via telefoon, mail of app!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via