Timmerman Mutatie & Service Onderhoud Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie Tussen € 2500,- en € 2800,-

Over de functie

Voor heel afwisselend bonnenwerk ben ik op zoek naar een mutatie en onderhoudstimmerman uit de regio Noord-Holland. Deuren afhangen, lekkende kraantjes repareren, kozijntje vervangen, sloten repareren of een wandje repareren zijn voorkomende werkzaamheden.

Er staat een bus met het nodige gereedschap voor jou klaar. Is verder alleen jouw werklust, gedrevenheid, humor, collegialiteit en klantgerichtheid nodig om er mooie samenwerking van te maken de komende jaren.

Wij hebben er erg veel zin in, jij ook?!

Wat wij vragen

Ben jij iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje, dan zoek ik jou! Verder zoek ik iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Relevante timmeropleiding of aantoonbaar minimaal 5 jaar relevante werkervaring
- Rijbewijs B(E)
- Goede Nederlands in woord- en geschrift
- Een verzorgd voorkomen en positieve instelling is een eis

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij goed je werk moet kunnen uitvoeren. Een degelijke bus en goed gereedschap. Jij bent degene die het werk uitvoerd dus jij weet wat er nodig is bewoners en opdrachtgevers blij te maken.

Je bent van harte welkom bij een stabiele, professionele en financieel gezonde organisatie waar de vaklieden centraal staan. Natuurlijk staat daar een goed maandsalaris tegenover en zetten wij jou in in jouw kracht.

Interessant? Solliciteer direct of bel me als je vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via