Startersfunctie monteur gas water Civiel Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie Tussen € 2000,- en € 2550,-

Over de functie

Gas Fitter | Gas | Water | VIAG | VP | AVP

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde aankomend monteur gas of water. Of je nu druk bezig bent met je mbo opleiding of je hebt deze net heeft afgerond maakt ons niet uit, wij ontwikkelen je graag verder in je vak.
Mocht je je mbo Technicus Gas/Warmte, niveau 4 al hebben dan bieden wij je eerste of tweede baan. Ben je hier nog niet dan brengen we je er heen.

Je gaat binnen het team aan de slag met de aanleg van hoofd- en dienstleidingen of onderhoud en saneringen van bestaande leidingen. Ook kan je ingezet worden bij huisaansluitingen, kortom waar ligt jouw hart?
Het werk wordt uitgevoerd in een leuk en gezellig team, waar hard werken, veiligheid en samenwerken vooropstaan. Het team bestaat uit een uitvoerder, monteur, grondwerker en een kraanmachinist. "The core four".

Het werk is voor langere tijd en tijdelijke losse klussen, wij geloven in jou en dat laten wij onder andere zien door zekerheid.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat wij vragen

Gezien de aard van het werk is het noodzakelijk dat je aanwijzingen gaat krijgen (VIAG), je gaat tenslotte in één van de gasnetten van Nederland werken, veiligheid en zorgvuldigheid voorop. Dit certificaat is een vereiste om te kunnen starten, kandidaten die niet in het bezit zijn van het bovengenoemde certificaat, komen niet in aanmerking voor de functie.

Wij zoeken kandidaten die in loondienst aangenomen worden, maar ook zzp-ers zijn vrij om te reageren.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo zijn de werktijden flexibel en heb je voldoende vrije tijd. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, overwerktoeslagen, reiskostenvergoeding, telefoon bij een financieel gezonde werkgever.

Solliciteer direct of bel gerust voor meer informatie!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via