Werkvoorbereider / Projectleider Calculatie Den Haag

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats 'S-Gravenhage
Salarisindicatie Tussen € 3800,- en € 4400,-

Over de functie

Ik zoek een werkvoorbereider in het vakgebied staalconstructies, kozijnen, stalen daken en wand beplating, in een loods of designbedrijfsruimte. Wegens uitbreiding van ons team zijn we opzoek naar een enthousiaste Werkvoorbereider staalbouw. Als Werkvoorbereider / Projectleider Staalbouw ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie en coördinatie van diverse projecten.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de tijdige en succesvolle oplevering van projecten. Na het verkrijgen van de opdracht ben je bezig met het opstellen van een werkbegroting. Vervolgens ben je zowel financieel als technisch verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten zoals de werkvoorbereiding, productie en oplevering. Je bewaakt de voortgang, kosten, veiligheid en kwaliteit. Je staat nauw in contact met klanten, onderaannemers en medewerkers. Je komt te werken in een jong gedreven team, in een stabiele organisatie.

Het is een bijzondere tijd. Wij hebben als bedrijf in overleg met onze klantengroep besloten kansen te zien. Daarom doen we extra ons best voor goede mensen.

Wat wij vragen

- Mbo/hbo niveau richting bouwkunde;
- Ervaring met AutoCad;
- Ervaring in een resultaatverantwoordelijke functie in de staalbouw;
- Maken van planningen;
- Communicatief en technisch.

Wat wij bieden

- Werken aan uitdagende projecten;
- Uitstekend salaris;
- Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
- 25 vakantiedagen ;
- Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
- Opleidingsbudget.

Enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel! Ik bel je terug om kennis te maken. Daarna spreken we af voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen.

Als je nog vragen hebt over de vacature, dan kun je ook even bellen of appen! 06-21101786 / 010-5147311
Doorsturen
 
Deel deze vacature via