Uitvoerder GWW Civiele Techniek Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Uitvoerder | Riool | Grondwerk | GWW | Bouw & Infra CAO

We zijn hard op zoek naar een uitvoerder GWW in de regio Noord-Holland. Je gaat aan de slag met diverse projecten in de rioleringen en het grondwerken, waarvan de doorlooptijd kan lopen van enkele dagen tot een aantal maanden. Deze projecten zijn op basis van Stabu, RAW en UAV-gc bestekken.

Bij ons heerst een moderne werksfeer; we werken hard, effectief en we werken samen. Je werkt bij een middelgroot bedrijf met een informele werksfeer en uitdagende projecten. Het team waarin je komt bestaat uit 3 collega uitvoerders, een directeur en bedrijfsleider, bedrijfsbureau bestaande uit vier collega's en buiten in de uitvoering loopt +/- 35 man.

Je wordt verantwoordelijk voor de dagelijke leiding, instructie en ondersteuning van de uitvoerende medewerkers, daarnaast bestaan jouw taken uit het bijwonen van bouwvergaderingen, bewaken van de planning en zorgdragen voor de correcte manier van uitvoering van de werken.

Je bent verantwoordelijk voor het rapporteren en vastleggen van afwijkingen van de werkzaamheden ten opzichte van het bestek, gedurende de aanbiedingsfase ben actief aan het meedenken over de aanpak van de werkzaamheden en tijdens de projecten zorg je voor de correcte uitvoering volgens de werkmethode en volgorde van de opdracht.

Wat wij vragen

Wij zoeken een uitvoerder die ervaring heeft met de werken zoals hierboven genoemd, daarnaast beschik je over mbo / hbo werk- en denkniveau, ben je in het bezit is van een geldig rijbewijs en heb je kennis van Microsoft Office en bestekadministratie software. Naast jouw vaardigheden buiten op de werken heb je genoeg kennis om de administratie tijdig bij te houden.

Je bent een betrokken collega, die besluit- en communicatief vaardig is, kostenbewust te werk gaat en over voldoende ervaren beschikt om gelijk aan de slag te gaan op de projecten. Collega's kunnen met vragen over de werken bij jou terecht en je vindt het fijn ze iets bij te leren.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een fijne, moderne werkgever, die de toekomst positief en optimistisch tegemoet ziet.
De werksfeer is prettig, wij willen iedereen inzetten in zijn kracht en collega's blijven lang bij ons werken (soms tot aan hen pensioen). We hebben een platte organisatie en bieden je ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en groei en we stimuleren dat door gerichte opleidingen en cursussen aan te bieden.

Wij verlonen je op basis van de Bouw en Infra CAO, tevens krijg je vanaf de start een auto en telefoon van de zaak.

Interesse? Solliciteer direct en ik neem contact met je op!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.