Servicemonteur / onderhoudstimmerman Bouwkunde Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie Tussen € 2600,- en € 3000,-

Over de functie

Voor iedere vakman lijkt werk en dus inkomen in tijden van deze corona crisis onzeker. Maar wij nog altijd op zoek naar leuke allround vakmannen!
Gaan de projecten nog door? Hoelang gaan projecten nog door? (bij zzp krijg ik mijn factuur nog betaald?) Wat moet ik doen als ik door een verkoudheid niet naar een project mag? Allemaal realistische vragen.

Wij zijn op zoek naar vakmannen die breed inzetbaar zijn. Vakmannen die niet alleen kunnen timmeren, maar hun hand ook niet omdraaien voor klein elektra, tegel, stuc, of loodgieterswerk.

Zolang het verantwoord is en de overheid aangeeft dat we met bepaalde maatregelen door mogen, doen we dit. Als bouwkundig detacheerder weten wij goed welke kwaliteiten van jouw wij ook in deze tijd van pas komen / goed in kunnen zetten.
Als “alleskunner’ bij ons in dienst, heb je altijd de mogelijkheid met ons in gesprek te gaan om opnieuw te bekijken wat jij leuk vindt of waar jouw mogelijkheden liggen. Wij zorgen dat jij snel en gemakkelijk schakelt bij veranderende omstandigheden.
Een zelfstandig allround servicemonteur heeft de luxe van een leuke, betrokken en financieel gezonde werkgever met een heel divers portfolio aan projecten.

Dit is het moment voor jou om te bedenken van wat voor projecten jij het gelukkigst wordt en waar voor jou de meeste kansen liggen. Wij zijn nog altijd op zoek naar leuke allround vakmannen om mooie projecten te bouwen.

Grijp deze kans om hier eens met ons over in gesprek te gaan. Solliciteer via de mail, whatsapp of telefoon!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die er net als wij zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Relevante timmeropleiding of aantoonbaar minimaal 5 jaar relevante werkervaring
- Rijbewijs B(E)
- Goede Nederlands in woord- en geschrift
- Een verzorgd voorkomen en positieve instelling is een eis

Wat wij bieden

Werken bij Bowers biedt jou de mogelijkheid projecten uit te voeren die jij leuk vindt of waar er kansen voor jou liggen. Jouw mogelijkheden worden vergroot zonder extra risico’s voor jou. Jij kan optimaal gebruik maken van ons netwerk met een vast contract op zak. Wij bekijken jouw mogelijkheden en potentie over de hele linie.

Daarnaast krijg jij natuurlijk een passend salaris en zorgen goede secundaire arbeidsvoorwaarde er voor dat jij meer dan voldoende de mogelijkheid heb om in de vrije tijd te doen waar jij ontspannen van wordt.

Werken bij Bowers betekent voor jou:
- Samenwerken met enthousiaste ondernemende collega's
- Goed gereedschap en een bus om jouw werk goed uit te kunnen voeren
- Een passend maand salaris en 25 vakantiedagen
- De mogelijkheid om over de hele linie te kunnen doorgroeien, je wordt niet beperkt door 1 opdrachtgever
- Bowers investeert veel in persoonlijke ontwikkeling, geven gerichte cursussen en zorgen dat je mee kan doen aan diverse trainingen.

Solliciteer via de mail, whatsapp of telefoon, dan praat ik graag met jou over de mogelijkheden. Natuurlijk kan dat ook via een videocall.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via