Allround timmerman zorgsector bouwkunde Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie Tussen € 2400,- en € 2700,-

Over de functie

Ben jij iemand die met zijn technische vaardigheden iets wil betekenen voor de medemens. Krijg jij er een goed gevoel van wanneer jij ziet hoe blij iemand kan zijn met jouw eindresultaat? Dan hebben wij het timmerwerk waar jij gelukkig van wordt!

Wij zijn ter uitbreiding van ons team zorg huisvesting op zoek naar een sociale en betrouwbare, allround timmerman. Jij gaat met je eigen service bus op pad om woning aanpassingen bij mensen thuis uit te voeren. Denk hierbij aan deurpost verbredingen, keukens verlagen, douchebeugels ophangen, plaatsen van nieuwe sanitaire voorzieningen, badkamer aanpassingen, plaatsen van deurautomaten, plaatsen van drempelhulpen en plafondliften. Dit betekend dat jij zeer allround moet zijn of wilt worden.

Naast het reguliere timmerwerk ben jij ook bezig met; klein elektra werk, stukje loodgieterswerk, straatwerkzaamheden en moet je hier en daar kleine stukjes tegelen.

Denk jij dat jij allround genoeg bent om dit prachtige en unieke timmerwerk aan te pakken of wil jij graag en wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot allround timmerman? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat wij vragen

- Een relevante mbo opleiding in de richting van timmerman of voldoende aantoonbare werkervaring
- Sociaal en hebt voldoende communicatieve vaardigheden
- Oplossingsgericht en zelfstandig
- Staat open voor oproepdiensten eens in de zes weken
- In het bezit van een VCA-B certificaat of bereid deze te halen
- Rijbewijs B (e)

Wat wij bieden

Een zeer uitdagende baan met uniek timmerwerk waarbij jij met jouw technische vaardigheden iets kan betekenen voor een andere. Hier wordt jij door ons natuurlijk goed voor beloond. Wij bieden jou goede primaire arbeidsvoorwaarde en daarnaast de mogelijkheid tot;

- Persoonlijke begeleiding, wij willen het beste uit je halen!
- Pensioenregeling en reiskosten vergoeding
- Een eigen werkbus
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie

Klinkt interessant? Solliciteer direct of bel mij als je nog vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via