Startersfunctie timmerman Rotterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie Tussen € 2100,- en € 2500,-

Over de functie

Ben jij beginnend timmerman en is je ambitie om binnenkort zelfstandig aan de slag te gaan? Ik ben op zoek naar iemand die deze kans wilt grijpen en samen met een ervaren, zelfstandig timmerman renovatieprojecten uit te voeren.

Samen gaan jullie op pad gaan om veelal zelfstandig woningen te renoveren. Jullie zijn veel bezig met wanden plaatsen, plafonds, keukens vervangen, deuren afhangen, kozijnen stellen, badkamers renoveren en klein elektra. Dit doe je met je collega op een nette, efficiënte manier voor een mooi resultaat om trots op te zijn!

Ik zoek iemand die erg gedreven is en dit wil laten zien. Jij pakt klussen snel op, jij bent perfectionistisch en jij hebt altijd al interesse in de bouw gehad. Kortom we zijn op zoek naar iemand met veel motivatie.

Wat wij vragen

- VCA-b of bereid deze te halen;
- Rijbewijs B;
- Afgeronde bouwkundige studie of voldoende timmerervaring;
- Een representatief voorkomen.

Wat wij bieden

Als medewerker van Bowers kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van je carrière. Of je nu wilt doorleren of juist de stap wil maken in je loopbaan, wij zijn er om je daar bij te helpen.

Wij bieden:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie;
- Pensioenregeling;
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract;
- Al het benodigde hand- en elektrisch gereedschap;
- Prettige werksfeer binnen en financieel gezonde organisatie;
- Uitzicht op een vast contract.

Word jij onze nieuwe collega timmerman? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Bel of app me als je nog vragen hebt! 06-21101786
Doorsturen
 
Deel deze vacature via