Timmerman Interieurbouwer Superjachten Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 2300,- tot € 2600,- per maand

Over de functie

De discipline interieur van deze werf is verantwoordelijk voor de realisatie van het gehele interieur van de in aanbouw zijnde jachten. Als interieur timmerman vervaardig jij onder andere vloeren, meubels, kasten, bedden en plafonds. Je verricht alle noodzakelijke houtbewerkingen met gebruikmaking van divese handgereedschappen en machines. Je bent werkzaam met materialen zoals massief hout, fineer, mahonie, teak etc.

Daarnaast is de behoefte van de klanten vaak ook exclusief wat betekent dat je ook met de meest exotische producten en materialen mag werken van over de hele wereld. Het werk is zeer afwisselend en gebeurt zowel in teamverband als individueel.

Het is een bijzondere tijd. Wij hebben als bedrijf in overleg met onze klantengroep besloten kansen te zien. Daarom doen we extra ons best voor goede mensen. Wil jij meer weten over de functie, neem dan contact met mij op!

Wat wij vragen

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen ben jij in het bezit van;

- een het diploma Hout- en meubilering (niveau 2, 3 of 4)

- Minimaal 1 jaar ervaring in het vervaardigen van interieurs en/of meubels.

- Affiniteit met de maritiemesector is een pré, maar zeker geen vereiste.

- Je hebt een verzorgd voorkomen.

Wat wij bieden

In deze functie bieden wij jou de kans om te bouwen aan één van nederlands mooiste, en meest aansprekende producten. Op elke verjaardag zal jij moeten vertellen wat voor waanzinnige projecten je nu weer gerealiseerd hebt.

Naast een goed salaris bieden wij jouw een plek waar jij gehoord wordt. Ons personeel is ons alles, jij bent degene die het werk uitvoerd. Jij weet wat er nodig is om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen.

Om jezelf verder te kunnen ontwikkelen kunnen wij jou verschillende soorten cursussen aanbieden.

Bel mij gerust voor meer informatie!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via