Calculator GWW Haarlem

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Haarlem
Salarisindicatie Tussen € 3150,- en € 3650,-

Over de functie

Ben jij dé secure calculator, die houdt van het berekenen van projecten tot ver achter de komma. Altijd al bij een middelgrote aannemer willen werken, waar je samenwerkt met een team van gelijk gestemden. Volop in de verandering van traditionele bouwer naar modern bedrijf.

Wij hechten veel waarde aan een goede, informele werksfeer, gecombineerd met een efficiënte werkhouding. Je werkt mee aan uitdagende en complexe projecten op het gebied van nieuwbouw, herinrichting en onderhoud van infrastructurele werken. Deze worden uitgevoerd in de regio Groot Amsterdam, de Haarlemmermeer, Kennemerland en de Bollenstreek.

De werken worden uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten, waterschappen, havenbedrijven, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, VVE’s en projectontwikkelaars.
Wij zijn op zoek naar een calculator / werkvoorbereider die ervaring heeft met projecten in de rioleringen, bestratingen, grondsaneringen en grondwerken (zowel met kleine als grote projecten).
Deze voeren wij uit op basis van eenvoudige werkomschrijvingen, Stabu-, RAW-, en UAV-gc bestekken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn;
- Het controleren van bestek en tekeningen en verzamelen van informatie om een goede calculatie te maken.
- Zelfstandig een kostprijs en inschrijfbegroting opstellen.
- Beoordelen van prijzen van onderaannemers en leveranciers.
- Plan van aanpak schrijven en EMVI plannen opstellen.

Je bent communicatief vaardig, betrokken en ondernemend. Je bent goed in het onderhandelen, kostenbewust en een inventieve teamspeler.

Wat wij vragen

Wij zoeken een calculator die in het bezit is van:
- Mbo+ of hbo denkniveau;
- Affiniteit met de civiele techniek en kennis van de gww;
- Kennis van RAW,
- Een goede werkmentaliteit, communicatief sterk en nauwkeurig;
- Humor is een eis!

Wat wij bieden

Bowers is een leuk, middelgroot bedrijf met een goede, informele werksfeer en uitdagende projecten. We hebben een open en prettige werksfeer, je schakelt rechtstreeks met je collega’s en leidinggevenden. We staan open voor ideeën en we bieden je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei, en stimuleren dat ook door opleidingen en interne coaching. Jouw beloning op basis van de Bouw & Infra CAO is ronduit goed te noemen.

Wij maken nu de slag van een traditioneel aannemersbedrijf naar een modern aannemersbedrijf en zoeken gemotiveerde medewerkers om die stap samen met ons te maken. We dagen je uit om samen met ons verder uit te bouwen.

Klinkt interessant? Solliciteer dan direct of bel mij als je nog vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via