Technische dienst medewerker Delft

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Delft
Salarisindicatie Tussen € 2300,- en € 2600,-

Over de functie

Beschik jij over twee rechter handen? Weet jij binnen ons bedrijf op een enthousiaste manier de technische dienst op orde te houden? Wil jij werken in een dynamische omgeving waarbij jij jouw kennis over techniek kwijt kan? Ben jij ondernemend en hou jij er van om elke dag prachtig werk af te leveren?

Bij Bowers zoeken we iemand die ons team in de technische dienst komt versterken. Als medewerker technische dienst ben jij verantwoordelijk voor al het onderhoud, reparaties en het oplossen van storingen in en rond het gebouw. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit timmerwerk en installatie E&W. Denk hierbij aan het onderhouden van de CV installatie, leiding systemen, algemeen timmerwerk, bouwkundige constructies, meubilair en deuren.

Wat wij vragen

- Je bent een teamspeler;
- Je hebt 3 jaar of meer ervaring als timmerman/technische dienst medewerker;
- Je bent verantwoordelijk;
- Flexibele werktijden zijn geen probleem, ook niet tijdens weekenden en feestdagen.

Wat wij bieden

-Een aantrekkelijk salaris;
-Reiskosten vergoeding;
-Trainingen;
-Uitzicht op vast dienstverband.

Bij Bowers kom jij terecht in een warm bad. Wij werken nauw samen met onze collega’s en wij vinden het belangrijk dat jij iedere dag met plezier naar je werk komt. Bel of app me, ik maak graag kennis met je! Solliciteer direct of bel gerust voor meer informatie
Doorsturen
 
Deel deze vacature via