Monteur Energietransitie Heerhugowaard

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heerhugowaard
Salarisindicatie Tussen € 2300,- en € 2700,-

Over de functie

Monteur Gas | Water | Energie transitie | Buizenlegger | VIAG

Wil jij een van de voorlopers zijn in de bouw en daar straks de vruchten van plukken? De nieuwste woningen worden klimaat neutraal gebouwd, de daken liggen vol met zonnepanelen en met je auto tanken is over een paar jaar niet meer nodig, omdat je hem voor je huis kan opladen. En toch ligt er in Noord-Holland nog een web aan kabels en leidingen waar de stad van afhankelijk is. Netbeheerders, gemeente en ingenieurs werken druk aan een groene en klimaatneutrale stad.

Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als gas en water monteur die wilt meewerken aan deze energietransitie. In ons team ga je aan de slag met diverse projecten op het gebied van aanleg en saneringen van gas en waterleidingen. Denk hierbij aan hoofdleidingen, dienstleidingen, stijgleidingen en huisaansluitingen. We hebben zowel combiklussen (gas/water) als solo-klussen, die je uitvoert in een vast team die altijd zo wordt samengesteld dat iedereen doet waar hij goed in is.

Bij voorkeur heb je ervaring met leidingen die niet (helemaal) liggen zoals op tekening staat, PVC en lassen én wanneer je in het bezit bent van PE-laspas (NTA 8828) of bereid bent deze te halen, ben je al helemaal ons "top-gewenste" collega.

Naast de gebruikelijke voorkomende werkzaamheden, rapporteer je de voortgang van de planning, verricht je de werkzaamheden volgens de huidige (strenge) veiligheidsmaatregelen en ben je zelfstandig in staat de het meerwerk te signaleren.

Je komt te werken in een team waar jij veel contact hebt met je directe collega's, maar ook veel overleg hebt met de uitvoeder, projectleider en werkvoorbereider.

Wat wij vragen

Wij zoeken een nieuwe collega die in het bezit is van de afgeronde vakopleiding (buizenlegger of Monteur gas water warmte, minimaal mbo niv2), aangevuld met de certificaten;
- VIAG AVP (Veiligheids Instructie Aard Gas Allround Vakbekwaam Persoon)
- BHV
- VCA Basisveiligheid
- Veilig Werken Langs de Weg

Wanneer een of meerdere certificaten verlopen zijn, kunnen ze ook via ons opnieuw behaald worden.

Voor meer informatie; neem contact met mij op (Thomas) 06-21298202.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Jaja, maar wat betekend dat?
Dat betekent dat we met z'n allen hard werken, dat wij goed gereedschap inzetten om het werk te maken en dat je met een knappe bus rijdt, maar ook veel lol met elkaar maken, dat als jij een uurtje eerder weg moet we dit regelen en we vrijdags na afloop van de werkweek een biertje doen.

Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.

- In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
- Je hebt een opleidingsbudget dat ervoor zorgt dat je kennis up to date blijft;
- Balans werk en privé. Zo zorgen we ervoor dat we (bijna) nooit overwerken, je hebt natuurlijk tijd nodig voor je familie, vrienden en hobbies;
- Een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden (CAO) zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.

Enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel! Ik bel je terug om kennis te maken. Daarna spreken we af voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen.

Als je nog vragen hebt over de vacature, dan kun je ook even bellen of appen! 06-21298202 / 0252-621358
Zo niet, solliciteer dan direct!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via