Fulltime Planningsmedewerker Bouw Heerhugowaard

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heerhugowaard

Over de functie

Als planningsmedewerker ben je op het bedrijfsbureau met heel veel ondersteunende werkzaamheden bezig zodat de bouw en de renovatieklussen vlekkeloos verlopen.
Jij organiseert de planning van de vaklieden en doet de bestellingen van de nodige materialen. Je zorgt voor de verschillende roosters tijdens werktijd en vakanties.
Naast de planningswerkzaamheden ben je bezig met administratieve taken zoals het bijhouden en archiveren van verschillende dossiers en verzorgen van de facturatie.
Tijdens vergaderingen van de uitvoerders verzorg jij de notulen.
Een afwisseldende baan voor een flexibele medewerker.

Functie eisen

Voor deze functie is het nodig dat jij een afgeronde MBO opleiding hebt, bij voorkeur bouwkundig aangevuld met verschillende administratieve cursussen die relevant zijn voor bijvoorbeeld facturering.
Kennis van KAM is een pré
Nederlands in woord en geschrift
Vaardig in geautomatiseerde systemen
Rijbewijs B

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via