Junior Project manager Infra Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Nieuw vennep
Salarisindicatie Tussen € 1800,- en € 2200,-

Over de functie

Als junior projectmanager Infra heb je een veelzijdige, commerciële baan. Ik zoek iemand om samen bouwend Nederland de komende jaren te voorzien van goede collega’s.
Tijdens de eerste periode zorgen we ervoor dat je een gedegen inwerkperiode hebt waarin wij je de fijne kneepjes van het vak leren. Aan de ene kant bouw je de relaties op met je klanten en benader je prospecten. Aan de andere kant ben je manager van jouw medewerkers en werf je kandidaten om dit team uit te breiden.
Je hebt een afwisseling functie; zo ben je als intercedent ook buiten de deur om relaties te bezoeken, kandidaten voor te stellen en nieuwe klanten binnen te halen. Daarnaast zijn wij sterk online strategieën en durven we te stellen dat we daarin voorlopen op de concurrentie. Het zou te gek zijn als jij hierin kan meedenken.

Jij weet kwalitatief goede werknemers uit de civiele techniek te vinden, aan het werk te helpen en aan je te binden. Voor zowel klant als werknemer ben je een vraagbaak en een betrouwbare partner om zaken mee te doen. Met je resultaatgerichte, professionele, proactieve houding weet jij een goede match te maken tussen jouw werknemers en de projecten van je klanten!

Wat wij vragen

- Je hebt net je hbo-opleiding afgerond (bv. MER, Economie, commercieel of technische opleiding);
- Je hebt ervaring in een commerciële rol, bij voorkeur binnen de arbeidsbemiddeling;
- Je hebt een rijbewijs (wel handig als je in de toekomst een auto van de zaak krijgt).

Wat wij bieden

Bij Bowers zijn we op zoek naar iemand met ondernemersambities die zin heeft om onze vestiging in Nieuw-Vennep verder uit te bouwen, samen met Dennis, Jesper, Jordy en Thomas en de collega's van JACkLING engineering. Je komt te werken in team Infra. Ontdek dan snel meer over deze mooie kans.

Om snel op stoom te komen krijg je vanuit de organisatie verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aangeboden, op het gebied van sales, recruitment maar ook communicatie in zijn algemeenheid waar jij de rest van je leven profijt van hebt. Daarnaast heb je een leuke baan met vrijheid over je eigen agenda, werk je samen met een groep leuke collega’s, hebben we aan het eind van de week een gezellige VrijMiBo en word je in de pauze ingemaakt met Fifa (tenzij je zelf te goed bent).

Werken bij Bowers betekent voor jou:
- Samenwerken met enthousiaste ondernemende collega's;
- Vrijheid in je werk en ruimte voor ondernemerschap;
- Je krijgt een contract, een goed salaris, een prima pensioenregeling en na promotie richting volwaardige project manager een auto van de zaak;
- Je ontvangt een iPhone, 27 vakantiedagen en een mooie bonusregeling;
- Bowers helpt je verder in je loopbaan, wij investeren veel in persoonlijke ontwikkeling, geven gerichte cursussen en zorgen dat je mee kan doen aan diverse trainingen.

Word je hier super enthousiast van en wil je meteen beginnen? Druk dan op de (belachelijk) grote button hieronder of bel me op 06-21298202. Wil je voordat je solliciteert meer informatie ontvangen, dan kan je me ook via Whatsapp bereiken.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via