Allround timmerman zorgsector Leiden

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Leiden
Salarisindicatie Tussen € 2400,- en € 2700,-

Over de functie

Ben jij iemand die met zijn technische vaardigheden iets wil betekenen voor de medemens. Krijg jij er een goed gevoel van wanneer jij ziet hoe blij iemand kan zijn met jouw eind resultaat? Dan hebben wij het timmerwerk waar jij gelukkig van wordt!

Wij zijn ter uitbreiding van ons team zorg huisvesting op zoek naar een sociale en betrouwbare, allround timmerman. Jij gaat met je eigen service bus op pad om woning aanpassingen bij mensen thuis uit te voeren. Denk hierbij aan deurpost verbredingen, keukens verlagen, douchebeugels ophangen, plaatsen van nieuwe sanitaire voorzieningen, badkamer aanpassingen, plaatsen van deurautomaten, plaatsen van drempelhulpen en plafondliften. Dit betekend dat jij zeer allround moet zijn of wilt worden.
Naast het reguliere timmerwerk zal jij ook bezig zijn met; klein elektra werk, stukje loodgieterswerk, straatwerkzaamheden en zal je hier en daar kleine stukjes moeten kunnen tegelen.

Denk jij dat jij allround genoeg bent om dit prachtige en unieke timmerwerk aan te pakken of wil jij graag en wil jij je in korte tijd ontwikkelen tot allround timmerman? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat wij vragen

Een relevante mbo opleiding in de richting van timmerman of voldoende aantoonbare werkervaring
jij bent Sociaal en hebt voldoende communicatieve vaardigheden
jij bent Oplossingsgericht en zelfstandig
jij staat open voor oproepdiensten eens in de zes weken
jij bent in het bezit van een VCA-B certificaat of jij bent bereid zijn deze te halen
Rijbewijs B (e)

Wat wij bieden

Een zeer uitdagende baan met uniek timmerwerk waarbij jij met jouw technische vaardigheden iets kan betekenen voor een andere. Hier wordt jij door ons natuurlijk goed voor beloond. Wij bieden jou goede primaire arbeidsvoorwaarde en daarnaast de mogelijkheid tot;

- Persoonlijke begeleiding, wij willen het beste uit je halen!
- Pensioenregeling en reiskosten vergoeding
- Een eigen werkbus
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie

Klinkt interessant? Solliciteer direct of bel mij als je nog vragen hebt!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via