Nieuwbouw timmerman Vlaardingen

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Vlaardingen
Salarisindicatie Tussen € 2600,- en € 2900,-

Over de functie

Voor ons nieuwbouwteam zijn wij op zoek naar timmerlieden die samen met ons willen groeien! Wil jij het verschil maken in de bouw? Wil jij werken bij een organisatie waar geen dag hetzelfde is? Dan zit je bij ons goed!

Wij hebben verschillende projecten van grote utiliteitsgebouwen tot vrijstaande villa’s! Samen met ons nieuwbouw team van ervaren timmerlieden zorgen jullie er voor dat het project van A tot Z goed verloopt! Voor het einde van het project zullen wij met jou gaan evalueren en tijdig bepalen wat jouw volgende project zal gaan worden. Er is wat ons betreft altijd ruimte voor verbetering!

Wij hechten veel waarde aan een professioneel team welke met een hoop lol elke dag weer iets moois wilt neerzetten. Wij vinden dat de bouw niet zijn charme mag verliezen door het inzetten van meer en meer onderaannemers. Met elkaar maken we er elke dag iets moois van.

Wat wij vragen

- 2/5 jaar ervaring in de nieuwbouw
- Rijbewijs B/E
- VCA? GPI certificaat
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Positieve energie!

Wat wij bieden

Om elkaar op een leuke manier naar een hoger level te brengen verwachten wij een gedreven en professionele instelling, maar bieden wij waar nodig opleidingen en cursussen, een gezellige vrijdagmiddagborrel en natuurlijk een ruim passend salaris!

Maar wat is een vakman zonder goed gereedschap en/of materiaal? Ook hier zullen wij zorgvuldig mee om gaan en jou het zo makkelijk mogelijk maken! Het schijnt uniek te zijn!

Klinkt interessant? Solliciteer dan direct of bel mij voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via