Werkvoorbereider bouw (medior level) - Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie Tussen € 3200,- en € 3800,-

Over de functie

Ons bouwkundige team zoekt er een met humor omdat wij de sfeer die er is willen behouden en uitbreiden. Nee het is geen grap we zijn bloedserieus, ons werkvoorbereiders team werkt hard en heeft veel gave projecten waar we mee bezig zijn. Net als bij onze collega aannemers is het druk en dan is het wel fijn als er een goede vibe heerst.
Als werkvoorbereider is je takenpakket veelzijdig. Je bent vanaf de inschrijfbegroting bezig met controles en inkoop gereedmaken richting onderaannemers / leveranciers. Je coordineert de verschillende werkkschema's en regelt het bouwplan en de routing. Vooraf en tussentijds controleer jij de tekeningen en houd je de wijzigingen bij.
Aan de kostenkant bewaak jij de termijnschema's, stel jij budgetten op en roep jij op een efficiente manier de materialen af. Ook vraag jij offertes op bij leveranciers van materaal en diensten, niet de goedkoopste, wel de beste. Je bewaakt meer- en minderwerk en ondersteunt de uitvoerder en de projectleider op veel vlakken.
Binnen het projectteam behartig jij het VGM-projectplan. Ja en om dit goed te doen en alle ballen hoog te houden heb je humor nodig!

Wat wij vragen

Afgeronde hbo / mbo 4 (3 jaar werkervaring) Bouwkunde is een eis;
Communicatief vaardig en ondernemende instelling
Kostenbesef
Planningsvaardigheden
VCA
Rijbewijs B

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten en aan jezelf binnen een professionele en dynamische omgeving. Jaja, maar wat betekend dat?
Dat betekent dat we met z'n allen hard werken, dat wij goed gereedschap inzetten om het werk te maken en dat je met een knappe bus rijdt, maar ook veel lol met elkaar maken, dat als jij een uurtje eerder weg moet we dit regelen en we vrijdags na afloop van de werkweek een biertje doen.

Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling; je hebt een opleidingsbudget dat ervoor zorgt dat je kennis up to date blijft, maar ook de balans met privé. Zo zorgen we ervoor dat we (bijna) nooit overwerken, je hebt natuurlijk tijd nodig voor je familie, vrienden en hobbies. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden (CAO) zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via