Onderhoudstimmerman / Bonnenwerk Rotterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie Tussen € 2200,- en € 2600,-

Over de functie

Wij zijn op zoek naar goede allround timmerman uit de regio Rotterdam die graag met zijn bus op pad gaat om zeer uiteenlopende onderhoudsklussen bij mensen thuis uit te voeren. Iemand die zijn vak verstaat en het contact met de klant leuk vindt. Begrijp jij hoe jij de mensen thuis met jouw kwaliteiten gelukkig kan maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werk is afwisselend en dit vraagt dan ook om de nodige ervaring en vaardigheden. Van kraantjes vervangen, deuren afhangen, klein elektra, tegeltje plakken tot kozijnen stellen.
Elke klus is anders, maar ook elke bewoner is anders. Hier weet jij goed mee om te gaan. Wij zijn op zoek naar iemand die wij met een gerust hart bij de mensen thuis langs durven te sturen. Jij bent het technische visitekaartje van onze organisatie.

Heb jij vragen of wil jij meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of solliciteer gerust via de ' solliciteren' knop.
Wij zullen binnen 3 dagen contact met jou opnemen en de mogelijheden met jouw bespreken. Wanneer wij hier van beide kanten een goed gevoel bij hebben zullen wij een kennismakingsgesprek in gaan plannen.

Wij hebben er erg veel zin in, jij ook?!

Wat wij vragen

- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
- Relevante timmeropleiding
- Rijbewijs B (e)
- Geldig VCA (of bereid zijn deze te halen)
- Goed Nederlands in woord en geschrift
- Humor en inlevingsvermogen

Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent bij Bowers dat we onze mensen een zekere en stabiele basis met goede primaire voorwaarden kunnen bieden. Daarnaast bieden wij:

- Direct een eigen bus
- Al het benodigde hand- en elektrisch gereedschap
- Pensioenregeling en eventuele reiskostenvergoeding
- Prettige werksfeer binnen en financieel gezonde organisatie

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen, appen of bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via