Calculator Timmerfabriek Regio Heerhugowaard

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBOHBO/TU
Standplaats Heerhugowaard
Salarisindicatie Tussen € 2600,- en € 3000,-

Over de functie

Voor uitbreiding in ons team zoeken wij een ervaren calculator bouw en houttoepassingen voor complete gevel en dakprojecten. De projecten zijn divers en je maakt deel uit van een gedreven en leuk team.
Vanuit bestekken en tekeningen trek jij de materialen uit om een goede calculatie en offerte te kunnen maken. Wij zoeken een talent die ons verder kan helpen ontwikkelen op het gebied van 3D modelleren en samen met ons op zoek gaat naar de nieuwe manier van werken in de bouw. Kortom alleen calculeren is niet aan de orde, je komt iets halen bij ons en jij voegt iets aan ons zodat wij nog beter aansluiten bij de eisen en wensen van onze klanten. Ons bedrijf wil vanuit deze functie een goede gesprekspartner zijn voor onze vele klanten in de bouwsector.

Wat wij vragen

Voor de afwisselende job heb jij een HBO werk- en denkniveau
Ervaring in hout en gevelcalculaties is echt noodzakelijk, jij bent tenslotte de expert
Je bent goed bekent met bestekken, kwaliteitseisen en relevante wet- en regelgeving
Het structureren van je eigen werk en procesmatig denken is wel een wens
Rijbewijs B is noodzakelijk omdat je ook wel eens naar projecten buiten de deur gaat

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé.
Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via