Gas/Water Monteur VIAG AVP/VP Heiloo

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heiloo
Salarisindicatie Tussen € 2300,- en € 2750,-

Over de functie

40-urige werkweek | AVP | VP | Monteur Gas
Ben jij de monteur die alle leidingen aan elkaar kan koppelen? Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als gas/water monteur voor de regio Noord-Holland.

In ons team ga je aan de slag met diverse projecten op het gebied van aanleg en saneringen van gas en waterleidingen. In een team met een kraanmachinist en een grondwerker met VOP-VIAG pak je de mooiste projecten aan, de combiprojecten (gas, water, elektra), aansluitingen en de solo klussen in de hoofd- en dienstleidingen.

Naast de gebruikelijke voorkomende werkzaamheden, rapporteer je de voortgang van de planning, verricht je de werkzaamheden volgens de huidige (strenge) veiligheidsmaatregelen en signaleer je zelfstandig meerwerk.

Wat wij vragen

Wij zoeken een leuke, nieuwe collega die in het bezit is van
- Een afgeronde vakopleiding (minimaal mbo niv2);
- De certificaten VIAG (A)VP, BHV, VCA en Veilig Werken Langs de Weg (of de bereidheid deze te behalen);
- Geldig rijbewijs B
Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat je opgeleid wordt door ons!

Herken jij je in de vacature, reageer dan direct! Mocht je vooraf nog vragen hebben, dan kan je me gerust appen of e-mailen op 06-21298202 of thomas@bowers.nl.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via