Timmerman service en onderhoud Uitgeest

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Uitgeest
Salarisindicatie € 2400,- tot € 2700,- per maand

Over de functie

Goed gereedschap, goed materiaal, een eigen bus, een 8-urige werkdag en een stapeltje bonnen.
Maar nu nog een goede timmerman?!

Wij zijn op zoek naar een veelzijdige vakman welke wij zowel individueel als in teamverband op pad kunnen sturen om het bouwkundig onderhoud uit te voeren voor zowel woning coöperaties, vastgoedbezitters als utiliteitsgebouwen.
Het meeste onderhoud voer jij zelf uit, maar waar nodig weet jij zelf ook de juiste onderaannemers in te schakelen en te begeleiden. Jij haalt waar nodig het juiste materiaal en bent goed in staat dit digitaal te verwerken in jouw tablet.

Bij veel voorkomende bonnen kun je denken aan; sloten vervangen, kozijnen repareren, klemmende deur, kantoor renovaties, keuken reparaties, badkamer renovaties etc. etc.

Jij bent dus zeer allround en hebt veel oplossend vermogen. Wanneer jij er niet uit komt, kan jij natuurlijk altijd schakelen met jouw projectleider. Door jouw sociale vaardigheden weet jij precies hoe jij wat extra tijd kan kopen bij de klant. Zodat hoe dan ook, jij de klant altijd tevreden achterlaat!

Wat wij vragen

Relevante timmeropleiding niveau 3
Vca-b of bereid zijn deze te halen
2 a 3 jaar relevante timmer ervaring
Breed inzetbaar
Gezonde dosis humor

Wat wij bieden

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Wanneer jij jezelf wilt blijven verbeteren en ontwikkelen, bieden wij diverse cursussen aan zoals een cursus kitten, stuken of tegelen.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via