Uitvoerder Gas Water Elektra Nieuw-Vennep

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3500,- per maand

Over de functie

Uitvoerder Combi | Gas | Water | Elektra | Leidingen | Nieuw-Vennep
Wij zijn op zoek naar een nieuwe, ervaren collega die de verantwoordelijkheid draagt voor de dagelijkse gang van zaken op de projecten en door zijn ervaring en kundigheid complexe projecten kan begeleiden. Dit zijn werken in de aanleg van hoofd- en dienstleidingen, aansluitingen, saneringen en onderhoud van kabels en leidingen.

Iemand die weet waar het geld verdient wordt, maar ook oog heeft voor de ontwikkeling van zijn collega's. Iemand die de onderaannemers aanstuurt, de voorschriften m.b.t. kwaliteit, milieu en veiligheid naleeft en de voortgang bewaakt.

Je krijgt de vrijheid om de projecten te begeleiden, jij bepaalt de uitvoeringstechniek, de materiaal keuze en de hoeveelheden; je leidt overleggen, voert het werk uit op een efficiënte manier, houdt de administratie bij en beloont de ploegen die hard gewerkt hebben af en toe op een broodje kroket.
Dit doe je samen met een vast team, bestaande uit een werkvoorbereider op de projecten, een voorman (AVP-er) en zijn ploeg.

Je heb kennis en ervaring met de werken in de ondergrondse infra en je bent bekend met de huidige contractvormen en je bent bekend met het werken binnen Liander gebied.

Wat wij vragen

Jij hebt MBO+ werk- en denkniveau en ben je in het bezit van de relevante opleidingen (richting MBO / MTS Uitvoerder Grond,- Weg- en Waterbouw) aangevuld met diverse cursussen die nodig zijn op de projecten.

Jij beschikt over leidinggevende capaciteiten, materiaalkennis, relevante werkervaring en je bent kostenbewust.

- Je hebt MBO opleiding werk/denkniveau.
- Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als uitvoerder.
- Je hebt minimaal basiskennis van gas, water en elektrotechniek.
- Je beschikt over een oplossingsgerichte instelling en ziet problemen als uitdagingen, beschikt over leidinggevende capaciteiten, materiaalkennis en je bent kostenbewust.

En op de laatste plaats zoeken wij een leuke collega, iemand met humor van wie wij op kantoor iets kunnen leren.

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.

Bel ons gerust voor meer informatie
Doorsturen
 
Deel deze vacature via