Timmerman service en onderhoud Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2200,- tot € 2600,- per maand

Over de functie

Ben jij een technische allrounder en draai jij nergens je hand voor om? Wordt jouw hulp ook altijd ingeschakeld wanneer er wat in het huis van de buren moet gebeuren. Ben jij een moderne timmerman die niet bang is voor onder andere klein elektra of klein loodgieterswerk? Lees dan gauw verder!

Voor onze afdeling mutatie en serviceonderhoud zijn wij op zoek naar een goed gemotiveerde “moderne” timmerman welke zich breed heeft ontwikkeld. Er wordt van jou verwacht dat jij een woning zelfstandig of in een team volledig kan strippen en weer op kan bouwen. Dit betekent dat jij bezig zal zijn met; muren zetten, keukenblokken plaatsen, badkamers renoveren, vloeren, tegelen, klein loodgieterswerk en klein elektra.
Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor de woningen die jij krijgt toegewezen, maar jij zult jezelf ook hard inzetten om collega’s waar nodig bij te springen. Jij vormt samen met jouw collega’s in dezelfde regio voor dezelfde woningcorporatie een team. Samen zorgen jullie er voor dat alle woningen in de verkregen tijd volgens de bij jullie bekende kwaliteitseisen volledig gerenoveerd kunnen worden opgeleverd.

Wat wij vragen

Om bovenstaande werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, zoeken wij iemand met de volgende kwaliteiten:

- Minimaal een relevante MBO niveau 3 opleiding of voldoende relevante werkervaring.
- VCA-B Certificaat
- Rijbewijs B (E)
- Een verzorgd voorkomen en een positieve instelling
- Goed Nederlands in woord en geschrift.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Of ben jij benieuwd of jij in aanmerking kan komen voor deze gave functie? Reageer dan snel!

Wat wij bieden

Om goed jouw werk te kunnen doen bieden wij jou meer dan voldoende, goed onderhouden gereedschap, een eigen bus en een ochtend vrij om deze naar jouw eigen zin in te richten.

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Wanneer jij jezelf wilt blijven verbeteren en ontwikkelen, bieden wij diverse cursussen aan zoals een cursus kitten, stuken of tegelen.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via