Grondwerker GWW Badhoevedorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Badhoevedorp
Salarisindicatie Tussen € 2000,- en € 3000,-

Over de functie

Rioleringen | 40-urige werkweek | GWW | Wegenbouw | Grondwerk

Wij zoeken een nieuwe collega die wil werken in de mooie regio Badhoevedorp.
Als grondwerker weet jij dat er geen leiding ligt zoals op de tekening staat en vind jij het leuk om van dit doolhof van kabels en leidingen weer een overzichtelijk ondergronds netwerk te maken.

Jij voelt je als een vis in het water in het altijd drukke en gezellige Zaandam en jij ziet het als een uitdaging om hier elke dag in de GWW (riool, bestratingen en wegenbouw) te werken.
In de ploeg werk je mee met de aanleg van de (betonnen, gietijzer en PVC) leidingen, onderhoud van de leidingen, diepriool, storingen verhelpen, waterleidingen, huisaansluitingen en de saneringen.

Daarnaast heb je al enige ervaring met putten metselen, voorsteken voor een kraan, lijn- en roterende laser instellen, bestratingen en kolken zetten.
Je kan goed werken voor de kranen en gaat samen met de machinist secuur te werk; hij moet naar jou luisteren, aangezien jij zijn ogen bent.

Je werkt in een gezellig team en je werkt lekker in de buitenlucht.

Wat wij vragen

Wij zoeken grondwerkers met praktijk ervaring.
Sollicitanten die in het bezit zijn van een afgeronde opleiding van het SPG of Soma college (buizenlegger, rioleringswerker, wegenwerker, waterbouwer, machinist) of LTS / MTS zijn in het voordeel.

Daarnaast ben je in het bezit VCA en rijbewijs B (E).

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Tevens beoordelen ons huidige collega's werken bij Bowers met een 8!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via