Nieuwbouw timmerman 's-Gravenzande

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats 'S-Gravenzande
Salarisindicatie Tussen € 2600,- en € 2900,-

Over de functie

Ouderwets bouwen met een vast team aan mooie nieuwbouwprojecten? Napraten in de keet over de voetbalwedstrijd van de avond er voor? vrijdag middag pilsje in de plaatselijke kroeg? en uiteindelijk toch trots kunnen zijn op het eindproject?! Jij past in ons nieuwbouwteam!

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons nieuwbouw team. Dit team houdt zich voornamelijk bezig met het bouwen van luxe villa’s. Wij doen er alles aan het werk afwisselend en uitdagend te houden. Dus geen saai seriewerk waar jij constant hetzelfde doet, maar de ene dag bezig zijn met profielen stellen en de andere dag weer kozijnen stellen, aftimmeren of plafonds plaatsen. Wij betrekken jou in het totale bouwproces.

Wij zorgen voor al het nodige professioneel gereedschap en materieel. Wij hebben alleen jouw inzet, doorzettingsvermogen, collegialiteit en gezelligheid nodig om ons team de komende jaren te komen versterken.

Wat wij vragen

Relevante ervaring als timmerman
Beschikt over Rijbewijs B(E)
VCA en GPI Certificaat of bereid zijn deze te halen
Beheerste de Nederlandse taal in woord en geschrift
Onderhouden van de koffie pot ;)

Wat wij bieden

Wij bieden jou een plek in een professioneel team waar jij betrokken bent in het totale bouwtreintje. Zo veel als kan doen wij zelf en alleen het nodige besteden wij uit. Ouderwetse gezelligheid op de bouwplaats.

Daarnaast bieden wij jou natuurlijk een passend salaris, goed gereedschap, goede arbeidsvoorwaarde en een 40-urige werkweek (niet langer, niet korter).
Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf gehoord voelt. Jij bent diegene die het werk uitvoert. Zonder jou komt er niks van de grond.
Wanneer jij zelf wilt zijn er altijd doorgroeimogelijkheden. Het liefst houden wij iedereen binnenboord tot zijn pensioen.

Wij hebben er zin in, jij ook?!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via