Timmerman zorgsector Rotterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

Ben jij een timmerman welke het prettig vindt om onder de mensen te zijn? Krijg jij een voldaan gevoel als jij het mensen een stukje makkelijker kan maken? Wil jij iets betekenen voor jouw medemens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de regio Rotterdam - Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een allround vakkracht welke geen uitdaging uit de weg gaat en zeer uiteenlopende woningaanpassingen wilt uitvoeren.
Wat houd deze functie in? Jij gaat zelfstandig of met een collega op pad om woningaanpassingen bij mensen thuis uit te voeren en het thuis wonen een stukje comfortabeler te maken.
Dit kunnen kleine aanpassingen zijn zoals; deurposten verbreden, sanitaire aanpassingen of keuken aanpassingen. Maar ook grotere projecten als het plaatsen van sleep of trapliften, verstelbare keukens plaatsten of deurautomaten plaatsen.
Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren moet jij allround genoeg zijn en niet schrikken van een beetje elektra-, loodgieter-, stuuk- of tegelwerk.
Al met al een erg mooie en unieke functie waarbij jij jouw vakmanschap kan inzetten om andere mensen gelukkig te maken.

Wat wij vragen

- voldoende aantoonbare werkervaring
- jij bent sociaal en hebt goede communicatieve vaardigheden
- jij bent oplossingsgericht en zelfstandig
- jij kan zowel zelfstandig als in een koppel werken
- jij bent in het bezit van een VCA-B certificaat of jij bent bereid deze te halen
- Rijbewijs B(e)

Wat wij bieden

Een zeer uitdagende baan met uniek timmerwerk waarbij jij met jouw technische vaardigheden iets kan betekenen voor jouw medemens. Hier wordt jij door ons natuurlijk goed voor beloond. Wij bieden jou goede primaire arbeidsvoorwaarde en daarnaast de mogelijkheid tot;

- Persoonlijke begeleiding, wij willen het beste uit je halen!
- Pensioenregeling en reiskosten vergoeding
- Een eigen werkbus
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie
Doorsturen
 
Deel deze vacature via