Gas Water Monteur Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie Tussen € 2300,- en € 2700,-

Over de functie

Monteur Gas | Water | Hoofdleidingen | Buizenlegger | VIAG

Houd jij van werken in de buitenlucht en ben jij graag met een groep leuke collega's bezig met mooie projecten in de ondergrondse infra, lees dan vooral verder!

Wij zijn ter uitbereiding van ons team hard op zoek naar een nieuwe collega, die fulltime beschikbaar is als gas en water monteur voor de regio Amsterdam.
In ons team ga je aan de slag met diverse projecten op het gebied van aanleg en saneringen van gas en waterleidingen. Denk hierbij aan hoofdleidingen, dienstleidingen, stijgleidingen en huisaansluitingen.
We hebben zowel combiklussen (gas/water) als solo-klussen, welke je uitvoert in een vast team die altijd zo wordt samengesteld dat iedereen doet waar hij goed in is.

Bij voorkeur heb je ervaring met gietijzer, PVC en lassen én wanneer je in het bezit bent van PE-laspas (NTA 8828) of bereid bent deze te halen, ben je al helemaal ons "top-gewenste" collega.
Naast de gebruikelijke voorkomende werkzaamheden, rapporteer je de voortgang van de planning, verricht je de werkzaamheden volgens de huidige (strenge) veiligheidsmaatregelen en ben je zelfstandig in staat de het meerwerk te signaleren.

Je komt te werken in een team waar jij veel contact hebt met je directe collega's, maar ook veel overleg hebt met de uitvoeder, projectleider en werkvoorbereider.

Wat wij vragen

Wij zoeken een nieuwe collega die in het bezit is van de afgeronde vakopleiding (minimaal MBO niv2), aangevuld met de certificaten;
- VIAG (A)VP
- BHV
- VCA-B
- Veilig Werken Langs de Weg

Wanneer een of meerdere certificaten verlopen zijn, kunnen ze ook via ons opnieuw behaald worden.

Voor meer informatie; neem contact met mij op (Thomas) 06-21298202.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Tevens beoordelen ons huidige collega's werken bij Bowers met een 8!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via