Allround timmerman Zorgsector Zaandam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zaandam
Salarisindicatie € 2400,- tot € 2700,- per maand

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een gedreven allround vakman welke het leuk vindt met zijn kwaliteiten iets te betekenen voor de medemens.
Jij voert woningaanpassingen uit bij mensen thuis. Denk hierbij aan het leggen van drempelhulpen, ophangen van plafondlift systemen, onderhouden en plaatsen van deurautomaten maar ook verbouwwerkzaamheden, zoals badkamers, plaatsen van sanitair en straatwerkzaamheden.

Kortom een brede functie die alleen gedaan kan worden door een allround timmerman welke bijvoorbeeld voor een woningcorporatie heeft gewerkt omdat naast het timmerwerk ook kennis van tegelen, beetje elektra en loodgieterswerk nodig is.

Wat wij vragen

(V)MBO Bouwkunde of vergelijkbaar
Je kunt goed zelfstandig werken (je werkt vanuit huis)
Sociaal en communicatief vaardig met de doelgroep (ouderen en mindervaliden)
Oplossingsgericht en zelfstartend
Oproepdienst kan om de zes weken aan de orde zijn
VCA, is een pré en anders krijg je deze van Bowers
Rijbewijs B

Wat wij bieden

Een uitdagende functie binnen de bouw waarbij je constant andere soorten timmerwerkzaamheden tegen komt. Ook kan jij iets betekenen voor de jouw medemens.

Om dit werk goed uit te kunnen voeren hebben wij een bus en meer dan genoeg gereedschap voor jouw klaar staan. Jij krijgt van ons een ochtend om deze helemaal naar je zin in te richten.

Daarnaast bieden wij jouw een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarde. Naast de waardering die jij krijgt van de mensen die jij dagelijks blij en gelukkig maakt, vinden wij het belangrijk dat jij je gehoord en gewaardeerd voelt vanuit onze organisatie. Jij wordt het visite kaartje van ons bedrijf.

Kortom een kans voor een goede allround timmerman die wat anders zou willen.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via