Vacature renovatie timmerman Schiedam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Schiedam
Salarisindicatie € 2500,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Ben jij een allround timmerman welke het leuk vindt in teamverband te werken grote renovatie projecten in de omgeving van Rotterdam? Ben jij allround en heb jij ruime ervaring met het renoveren van kozijnen? Zowel kunststof als hout? Dan komen wij graag met jou in contact!!

Binnen nu en een maand gaan wij starten met een enorm gaaf renovatie project van minimaal een half jaar in Rotterdam. Jij zult 2 koppels van 2 en een projectleider, alles op alles gaan zetten om dit project vlekkeloos te laten verlopen. Het gaat om een senioren complex waar alle houten kozijnen vervangen zullen worden voor kunststof kozijnen.
Wij verwachten dat jij mee denkt over bijvoorbeeld de logistieke planning; op tijd afroepen van materialen en materieel is essentieel. We voeren dit project als team uit!
Daarnaast is het een bewoond complex en verwachten wij dat jij op een goede en nette manier met de bewoners kunt communiceren.
Na het vervangen van de kozijnen moet alles netjes water en wind dicht worden afgetimmerd.

Wanneer jij dit project samen met ons team grote projecten goed en netjes en op tijd weet uit te voeren zullen er nog vele projecten volgen. Daarom is dit project voor ons een erg belangrijk project. Betrouwbaarheid, netjes werken en goed blijven communiceren is voor ons bij dit project van erg groot belang!!

Kan jij ons helpen bij dit project? Bel gerust voor meer informatie!
solliciteren kan ook als koppel!

Wat wij vragen

- Ervaring in de renovatie, ervaring met kunststof en houten kozijnen is een pre
- relevante timmeropleiding of voldoende ervaring
- Instelling om op een positieve manier samen met je team mooie projecten te realiseren
- Actieve houding en vooruit kunnen denken
- Woonachtig in de regio Rotterdam
- Rijbewijs B

Wat wij bieden

Wij zullen jou inzetten op een aansprekend en groot renovatieproject midden in jouw lievelingsstad. Jij wordt een belangrijke schakel in ons renovatieteam welke onze organisatie op de kaart gaat zetten. Jij krijgt een hoop verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng.

Daarnaast bieden wij jou natuurlijk al het nodige gereedschap en faciliteiten om het werk goed en vooral veilig uit te kunnen uitvoeren. Wij zullen jou op waarde schatten (jij bent degene die het werk uitvoert) en daar staat natuurlijk een ruim passend salaris tegen over.

We zullen beginnen op dit project maar bij gebleken geschiktheid hopen wij op een samenwerking voor de komende jaren.

Wij hebben er ongelooflijk veel zin in! Jij ook?!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via