(Aankomend) bouwkundig werkvoorbereider Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Werkvoorbereiding, mooie projecten, ambitieus team en een bewezen inwerktraject. Is dit wat jij nodig hebt om jouw bouwkundige carrière een boost te geven? Lees dan verder!

Als (aankomend) werkvoorbereider binnen onze organisatie zal jij verantwoordelijk worden voor de bouwtechnische voorbereiding, de planning en de logistieke voorbereiding van verschillende grote, maar ook kleine projecten.
Wij zijn op zoek naar iemand die al enige ervaring heeft maar die aan de hand van een zeer ervaren senior werkvoorbereider zijn niveau naar een hoger level wil tillen.
Jij zult je bezig gaan houden met werktekeningen, de technische uitvoerbaarheid, wet en regelgeving en alle contractuele afspraken. Daarnaast maak jij projectschema’s en de planningen en bewaak jij de voortgang van het project.
Vervolgens zal jij ook de inkoop (het aanvragen van offertes) naar jouw toetrekken. Natuurlijk sta jij nauw in verbinding met de projectleider, de uitvoerder en de kopers begeleiding.

Wij zoeken iemand die zich wil ontwikkelen tot senior werkvoorbereider binnen onze organisatie. Heb jij bouwkundige ervaring en de absolute drive om uit te groeien tot …Zeg het maar?! Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat wij vragen

- Bij voorkeur afgeronde HBO bouwkunde (geen harde eis)
- Enige ervaring / kennis als werkvoorbereider
- Jij bent gedreven en om de mooiste en de grootste projecten voor te bereiden
- Jij kan goed in teamverband werken en wilt het vak leren van beste

Wat wij bieden

Wij vragen jou een hoop inzet en gedrevenheid maar bieden jou op onze beurt een werkplek met enorm veel bouwkundige kennis om je heen. Een team dat bereid is in jou te investeren. Daarnaast mag jij werken aan de meest aansprekende en mooie projecten. Een absolute kans om jouw carrière in een stroomversnelling te zetten.
Daarnaast beseffen wij ons dat wij een goed maar marktconform salaris moeten bieden om de ‘echte’ bouw magnaten binnen boord te kunnen halen bij onze organisatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via