Meewerkend projectbegeleider Wieringerwerf

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Wieringerwerf
Salarisindicatie Tussen € 2500,- en € 3200,-

Over de functie

Wij zoeken een collega die kan en wil organiseren, maar ook gewoon met zijn team meewerkt als dat nodig is. Het goede voorbeeld wil geven en kan zijn.
Als projectbegeleider ben jij verantwoordelijk om de opdracht van (vloer) renovaties in goede banen te leiden. Is de productie optijd klaar, zijn alle materialen besteld, is het transport geregeld, heb ik genoeg uitvoerende collega's beschikbaar in mijn planning en weet de klant wanneer wij komen ?
Op alles moet het antwoord Ja zijn, kortom alles moet kloppen en geregeld zijn. Het is geen functie waarbij je in een pak, laptop en een auto van de zaak aan de slag gaat.
Je renoveert de vloeren van vele woningen in geheel Noord-Holland en Groot Amsterdam.

Wat wij vragen

MBO-Bouwkundige opleiding
Coördinerende vaardigheden
Bouwtekeningen kunnen lezen en interpreteren
Rijbewijs B (E)
Minimaal 3 a 6 jaar ervaring in de uitvoerende bouw
Noord-Hollandse / West-Friese mentaliteit is een must

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via