Onderhoudstimmerman Heemskerk

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heemskerk
Salarisindicatie Tussen € 2600,- en € 3000,-

Over de functie

Bonnenwerk | Eigen bus | servicemonteur | Afwisselend werk

Niet iedere timmerman is een vakman. Wij zien een vakman als iemand die pas de klus verlaat wanneer zowel de klant als hijzelf tevreden kunnen zijn. Wij zijn op zoek naar een echte vakman die wij met een bus vol gereedschap en een stapel bonnen op pad kunnen sturen en wij er van uit kunnen gaan dat wij aan het einde van de dag weer een hoop klanten (bewoners) blij hebben gemaakt.

Je werk is afwisselend en dit vraagt dan ook om de nodige ervaring en vaardigheden. Van kraantjes vervangen, deuren afhangen, klein elektra, tegeltje plakken tot kozijnen stellen.
Elke klus is anders, maar ook elke bewoner is anders. Hier weet jij goed mee om te gaan. Jij bent het technische visitekaartje van onze organisatie.

Wat wij vragen

- Humor en inlevingsvermogen
- Rijbewijs B(e)
- Geldig VCA (of bereid zijn deze te halen)
- Relevante timmeropleiding of aantoonbare werkervaring

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij goed je werk moet kunnen uitvoeren. Een degelijke bus en goed gereedschap. Jij bent degene die het werk uitvoerd dus jij weet wat er nodig is bewoners / opdrachtgevers blij te maken.

Wij bieden je 40 uur bij een stabiele, proffesionele en financieel gezonde organisatie waar de vaklieden centraal staan. Natuurlijk staat daar een goed maandsalaris tegenover en zetten wij jou in in jouw kracht.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via