Renovatie timmerman Den Haag

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats 'S-Gravenhage
Salarisindicatie € 2500,- tot € 2800,- per maand

Over de functie

Bowers is per direct op zoek naar een allround timmerman welke wilt worden ingezet in zowel renovatie projecten als nieuwbouwprojecten (vanaf de ruwbouw) in de omgeving van Den Haag.

Na de dag start sturen wij jouw als koppel met een bus vol professioneel gereedschap en materieel op pad om te bouwen aan de aangenomen projecten. Deze projecten variëren van uitbouwtjes, dakkappellen, complete woning renovaties, kantoor renovaties tot aan vrijstaande nieuwbouw woningen.

Wanneer er onderaannemers worden ingezet op de projecten laten wij onze vakmannen vrij om deze zelf aan te sturen. Natuurlijk zetten wij op de grotere projecten een projectleider in, maar wij vertrouwen blindelings op onze vakmensen en hun vakmanschap en gedrevenheid. Wij zoeken vaklieden welke samen met ons naam willen maken in de regio en willen bouwen en prestigieuze projecten.

Waarom past deze functie bij jou?
Onze medewerkers gaan voor het beste resultaat. Als timmerman maak jij het verschil als je een flexibele en klantgerichte instelling hebt. Je hebt ervaring in zowel ruwbouw als afbouw, bent representatief en gaat altijd voor een mooi eindresultaat.

Wat wij vragen

ervaring hebt met zowel renovatie- als met nieuwbouwprojecten;
een VCA diploma hebt of bent bereid deze te behalen;
Rijbewijs B (E)
Komt uit de regio Den Haag
Jij werkt graag in een koppel

Wat wij bieden

Telefoon en bus van de zaak
Variërend timmerwerk waarbij jouw vakmanschap en zelf oplossend vermogen goed van pas zullen komen
Vertrouwen in jouw vakmanschap
En groep ambitieuze mensen die trots willen zijn op het eindproduct
Een werkweek van 40 uur (niet meer niet minder)
Doorsturen
 
Deel deze vacature via