Grondwerker GWW Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie Tussen € 2300,- en € 2700,-

Over de functie

Rioleur | 40-urige werkweek | Rioleringen | Wegenbouw

Wij zoeken een nieuwe collega die wil werken in de mooiste stad van Nederland.
Zoals jij weet ligt er geen leiding zoals op de tekening staat en vind jij in elke geul altijd wel weer iets anders.

Voel jij je als een vis in het water in het altijd drukke en gezellige Amsterdam en zie jij het als een uitdaging om hier elke dag aan de rioleringen te werken?
Je hebt ervaring met de aanleg van de (betonnen, gietijzer en PVC) leidingen, onderhoud van de leidingen, diepriool, storingen verhelpen, waterleidingen, huisaansluitingen en de saneringen.
Je kan putten metselen, voorsteken voor een kraan, lijn- en roterende laser instellen, bestratingen en kolken zetten.

Je werkt in een gezellig team en je bent (na regen komt zonneschijn, de zomer staat weer voor de deur) in de buitenlucht aan de slag.

Wat wij vragen

Wij zoeken vakmannen die in het bezit zijn van een afgeronde opleiding (MBO niv 2/3 in de richting van de wegenbouw), zoals bijvoorbeeld van het SPG, ROC of SOMA college, aangevuld met VCA en rijbewijs.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire (cao-loon) en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Tevens beoordelen ons huidige collega's werken bij Bowers met een 8!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via