Timmerman Mutatie & Service onderhoud Wormerveer

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Wormerveer
Salarisindicatie Tussen € 2200,- en € 2600,-

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een mutatie/service en onderhoud timmerman. Wij bieden jou een bus en het nodige gereedschap en zullen jou met een stapel (digitale) bonnen op pad sturen om elke dag weer een hoop mensen/bewoners blij te maken.

De werkzaamheden die jij tegenkomt zijn dus erg divers. Van onder andere het plaatsen van keukenblokken, plafonds plaatsen, deuren afhangen tot aan plinten en lijstwerken. Af en toe komen er ook neven werkzaamheden voor zoals een beetje schilderwerk, stopcontacten plaatsen, plakken van een tegeltje en inwassen hiervan, klein kitwerk. Aansluiten van een sifon of waterleiding met knelkoppelingen hoort ook bij mogelijke werkzaamheden.

Samenvattend ben je een technische allrounder.

Wat wij vragen

Primaire en voortgezette timmeropleiding / LTS Bouw / VMBO Bouw / Niveau 3 medewerker onderhoud
Ervaring met onderhoud- mutatiewerk
Rijbewijs B(E)
Goede Nederlands in woord- en geschrift
Een verzorgd voorkomen en positieve instelling is een eis

Wat wij bieden

Om goed jouw werk te kunnen doen bieden wij jou meer dan voldoende, goed onderhouden gereedschap, een eigen bus en een ochtend vrij om deze naar jouw eigen zin in te richten.

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Wanneer jij jezelf wilt blijven verbeteren en ontwikkelen, bieden wij diverse cursussen aan zoals een cursus kitten, stuken of tegelen.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via