Nieuwbouw timmerman Westland

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Kwintsheul
Salarisindicatie Tussen € 2300,- en € 2700,-

Over de functie

Timmeren in de regio Westland?
Wil in jij in jouw eigen regio werken aan diverse nieuwbouw projecten? Heb jij ervaring met o.a. het betimmeren van koven, boei delen, aftimmeren van kozijnen en plafonds, afhangen van stompe deuren, het maken van dakbeschot en het plaatsen van dakpannen?

Zorg er voor dat wij met jou in contact kunnen komen door op solliciteren te klikken! Wij zullen telefonisch de mogelijkheden met elkaar bespreken en een afspraak inplannen voor een bak koffie. Wij hebben er zin in, jij ook?!

Wij bouwen op dit moment flink door met ons nieuwbouw team in het Westland en daarom zijn wij op zoek naar een ervaren nieuwbouw timmerman uit deze regio.
In deze functie krijg jij een werkbus vol met professioneel gereedschap om op de bouwplaats te komen. Verder vinden wij het belangrijk dat onze collega’s en hun ambities gehoord worden. Er is altijd ruimte om door te groeien tot meewerkend voorman.

Wij vinden het erg belangrijk dat er een goede verhouding is tussen werk en privé. Werk is werk en vrij is vrij. Iedereen moet ‘s middags weer met een voldaan gevoel naar huis kunnen. Jouw enthousiaste verhalen aan de eettafel moeten er voor zorgen dat jouw kinderen jouw voetstappen volgen en ons bedrijf over een aantal jaar komen versterken ;)!

Wat wij vragen

5 jaar werkervaring als timmerman
Rijbewijs B(E)
Afgeronde opleiding gericht op de bouw sector
VCA en GPI certificaat
Goed Nederlands in woord en geschrift

Wat wij bieden

Een hecht team waar communicatie, open en eerlijkheid voor op staat
Een bus met het professioneel elektrisch gereedschap
Een werkweek van 40 uur met veel uitdaging
Een goed salaris (dat altijd op tijd betaald word)
Vrijdagmiddag borrel (Heineken)(we hebben ook 0,0)
Doorsturen
 
Deel deze vacature via