Timmerman Mutatie & Service onderhoud Leiden

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Leiden
Salarisindicatie Tussen € 2200,- en € 2600,-

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een allround timmerman uit de regio van Leiden die bekend is met het mutatie werk en het leuk vindt om zeer uiteenlopende onderhoudsklussen bij mensen thuis uit te voeren. Jij bent een timmerman en onderhoudsmonteur in één. Dit maakt jouw dagelijks werk zeer afwisselend.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van kraantjes, deuren afhangen, klein elektra, tegeltje plakken en het stellen van kozijnen. Elke klus is anders, maar ook elke bewoner is anders. Hier weet jij goed mee om te gaan. Wij zijn op zoek naar iemand die wij met een gerust hart bij de mensen thuis langs durven te sturen. Jij bent het technische visitekaartje van onze organisatie.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die er zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Primaire en voortgezette timmeropleiding / LTS Bouw / VMBO Bouw / Niveau 3 medewerker onderhoud
- Relevante werkervaring
- Rijbewijs B(E)
- Goede Nederlands in woord- en geschrift
- Een verzorgd voorkomen en positieve instelling is een eis

Wat wij bieden

Om goed jouw werk te kunnen doen bieden wij jou meer dan voldoende, goed onderhouden gereedschap, een eigen bus en een ochtend vrij om deze naar jouw eigen zin in te richten.

Goed werk wordt natuurlijk beloond met een goed salaris en waardering vanuit de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die zich inzet voor de organisatie de waardering krijgt die hij/zij verdient en aan het eind van de dag weer met een voldaan gevoel naar huis kan gaan.

Wanneer jij jezelf wilt blijven verbeteren en ontwikkelen, bieden wij diverse cursussen aan zoals een cursus kitten, stuken of tegelen.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via