Medewerker klant Contact Centrum Bouwonderhoud en service Haarlem

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem
Salarisindicatie € 2000,- tot € 2600,- per maand

Over de functie

Bowers is een ondernemend bedrijf met een hoge servicegraad. Binnen de bouw hebben wij verschillende disciplines onder andere mutatie- en serviceonderhoud, renovatieprojecten en verzekeringswerk..
Mutatie- en serviceonderhoud
Als woningbouwvereniging, vastgoedbeheerder of VvE hebben hun klanten te maken met het serviceonderhoud zoals reparaties en mutatieonderhoud als de huurder het huis verlaat. Beiden zijn even belangrijk voor het behoud van de kwaliteit van het vastgoed maar vergen ook veel tijd en capaciteit.
Wij nemen deze taken voor hun uit handen met een eigen afdeling voor mutatie- en serviceonderhoud en een eigen Klant Contact Center.
Reparatieservice bij schades (verzekeringswerk)
Voor dagelijks onderhoud zoals plotseling optredende schades kunnen huurders naar het speciaal ingerichte Klant Contact Center bellen.

Als medewerker van het Klant Contact Center beantwoord jij bouwkundige vragen over schades, onderhoud en servicewerk. Dit kunnen lekkages zijn maar ook diverse bouwkundige vraagstukken. Het is van belang dat de oorzaak, vraag heel gestructureerd en goed wordt achterhaald.
Na het in kaart hebben gebracht van de klacht plan jij een vakman in, dit is over het algemeen één van de vele onderhoudsmonteurs (allround timmermannen) of een externe onderaannemer zoals een loodgieter of installatiemonteur.
Hierna vindt registratie in het CRM systeem plaats en bewaak je de planning, indien nodig informeer jij de huurder/klant over voortgang.
Zorgvuldigheid is van het grootste belang omdat er ook een administratief proces met afrekenmoment plaats dient te vinden.

Het is van belang dat er bouwtechnische kennis is om de oorzaak doormiddel van vraagstelling bij de klant goed te kunnen achterhalen.
Kortom een afwisselende job.

Wat wij vragen

- MBO bouwtechnisch (niveau 3/4)
- 24 - 28 uur per week (tijdsvenster tussen 8.00 - 20.00 uur) in roostervorm van 4 uur, meestal aaneengesloten soms onderbroken !!!!
- Gezien bovenstaande is flexibiliteit dus heel belangrijk
- Goed Nederlands in woord en geschrift
- Goed kunnen luisteren
- Klantvriendelijke en oplossingsgerichte instelling
- Woonachtig regio (groot )Amsterdam, Zaanstreek of Haarlemmermeer

Wat wij bieden

Bowers is een leuk, middelgroot bedrijf met een goede, informele werksfeer en uitdagende projecten. We hebben een open en prettige werksfeer, waarin je rechtstreeks kan schakelen met je collega’s en leidinggevenden, we openstaan voor ideeën en we bieden je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei en stimuleren dat ook door opleidingen en interne coaching. Jouw beloning op basis van de Bouw & Infra CAO is ronduit goed te noemen.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via