Timmerman Mutatie- & service onderhoud Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie Tussen € 2300,- en € 2700,-

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een mutatie- en onderhoudstimmerman uit de regio Alkmaar. Je komt te werken in een team van professionals die stuk voor stuk het werk met plezier uitvoeren en waar nodig bij elkaar bijspringen.

Het ‘bonnenwerk’ is zeer afwisselend. Deuren afhangen, lekkende kraantjes repareren, kozijntje vervangen, sloten repareren of een wandje repareren zijn voorkomende werkzaamheden.
Jij bent zelfstandig genoeg om waar nodig zelf een stopcontact te verplaatsen, een tegel te plakken of het klein loodgieterswerk zelf te doen.

Wij hebben een bus met het nodige gereedschap voor jouw klaar staan. Wij hebben enkel jouw werklust, gedrevenheid, humor, collegialiteit en klantgerichtheid nodig om er mooie samenwerking van te maken de komende jaren.

Heb jij vragen of wil jij meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die er zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Primaire en voortgezette timmeropleiding / LTS Bouw / VMBO Bouw / Niveau 3 medewerker onderhoud
- Rijbewijs B(E)
- Goede Nederlands in woord- en geschrift
- Een verzorgd voorkomen en positieve instelling is een eis

Wat wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat jij goed je werk moet kunnen uitvoeren. Een degelijke bus en goed gereedschap. Jij bent degene die het werk uitvoerd dus jij weet wat er nodig is bewoners / opdrachtgevers blij te maken.

Wij bieden je 40 uur bij een stabiele, proffesionele en financieel gezonde organisatie waar de vaklieden centraal staan. Natuurlijk staat daar een goed maandsalaris tegenover en zetten wij jou in in jouw kracht.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via