Werkvoorbereider Purmerend (startersfunctie)

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Purmerend

Over de functie

Heb jij een bouwkunde gerelateerde studie met succes afgerond, vind jij het leuk om bij een snelgroeiende, moderne organisatie te werken en sta jij open om in de functie van werkvoorbereider te groeien? Durf jij een traject van een jaar bij ons aan te gaan om uit te groeien tot volwaardig werkvoorbereider? Dan kom jij in aanmerking om op deze vacature te solliciteren.
Wij zijn op zoek naar een (aankomend) werkvoorbereider welke bij kan dragen aan de plan- en bouwtechnische werkvoorbereiding en begeleiding. Na een gedegen inwerktraject zal jij het aanspreekpunt van de projectleider worden. De projectleider vertrouwd er op dat jij alle processen op rolletjes laat verlopen. Zo vind jij het leuk om alle contracten te controleren en alle planningen te maken en te bewaken. Jij Beheert de hele documentenstoom, communiceert met onderaannemers, bewaakt de kosten en controleert alle tekeningen.
Daarnaast zal jij ook de meer- en minderwerkzaamheden rapporteren, bewaken en berekenen.
Wij zullen jou in eerste instantie in jou kracht inzetten. Waar ben je goed in? Vanuit hier gaan we de werkzaamheden uitbouwen.

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een gedreven bouwkundige. Wij verwachten van jou een ambitieuze en gedreven houding. Kennis en kunde die jij nog niet hebt, kunnen wij jou bieden. Inzet en gedrevenheid breng jij naar ons toe.

Verder ben jij in het bezit van:

- Relevante bouwkundig diploma
- Rijbewijs B (wel handig met een auto van de zaak)
- VCA (het liefst VCA Vol)

Wat wij bieden

Wij bieden jou een plek binnen een stabiele snel groeiende organisatie. Wij bieden jou een passend ontwikkelingsplan met een gedegen inwerktraject. Binnen een jaar zal jij jezelf ontwikkelen tot zelfstandig werkvoorbereider. Hier zal jij wanneer nodig aanvullende cursussen voor volgen, zowel persoonlijk als met de complete afdeling.
Binnen onze organisatie voel jij een gezonde werkdruk. Werk is werk en vrij is vrij. Wij willen dat iedereen na een dag hard werken met een voldaan gevoel naar huis gaat om te genieten van zijn of haar vrije tijd.
Verder bieden wij jou om jouw werk goed te kunnen uitvoeren een auto, telefoon en een passend salaris.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via