Machinaal houtbewerkers Hillegom

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Hillegom
Salarisindicatie Tussen € 1800,- en € 2200,-

Over de functie

Voor ons team zijn wij opzoek naar een collega machinaal houtbewerker voor onze machinale afdeling. Als machinaal houtbewerker ben jij samen met je collega's bezig met het gereedmaken van uiteenlopende projecten, zoals dakspanten, gordingen, vloerdelen, gevels etc. etc.
Jij zorgt ervoor dat verschillende typen hout machinaal worden geschaafd, gefreesd, afgekort, geschilderd etc. Per opdracht zul jij de machines in moeten stellen om de juiste bewerking van het hout te laten doen.
Het machinepark moet blijven draaien dus je zorgt er ook voor dat de machines schoon en op de juiste manier worden gebruikt.
Omdat de gehele bouwsector het druk heeft is de orderportefeuille zeer goed gevuld en kun je langere tijd bij ons blijven werken.

Wat wij vragen

Afgeronde VMBO / LTS opleiding hout
Ervaring bij een houthandel, timmerfabriek, machinale of bouwmarkt zou mooi zijn
Je kent de eigenschappen van hout
Bij voorkeur in bezit van een VCA diploma
Je kunt uittrekstaten, zaagschema's en tekening lezen of wilt dit graag leren
Je kunt houtbewerkingmachines instellen en bedienen of zou dit graag willen leren
Eigen vervoer of je komt uit de Bollenstreek / Haarlemmermeer

Wat wij bieden

Direct een contract en mooie projecten dat is werken via Bowers. Wij werken voor en met leuke mensen dus wij laten zien dat wij vertrouwen in ze hebben. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever met mooie aansprekende projecten.
Bij deze opdracht zijn de werktijden flexibel en is vier dagen werken ook een mogelijkheid.

Bel ons gerust voor meer informatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via