Commercieel medewerker - Rotterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie Tussen € 2400,- en € 2700,-

Over de functie

Als jou op een verjaardag wordt gevraagd wat voor werk je precies doet, vindt je dat moeilijk om uit te leggen. Je doet namelijk zoveel verschillende dingen, dat het eigenlijk niet in een functie titel te vangen is.

Ben je nou recruiter, intercedent, accountmanager, projectmanager of gewoon een nuchtere kerel/dame met Zuid Hollandse directheid, die het maximale uit zichzelf wil halen?
Onze voorkeur gaat uit naar het laatste. 1 ding is zeker, vanuit ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs, ben jij bezig met het opbouwen van jouw eigen winkel, en bepaal je jouw eigen succes.

Geen dag is hetzelfde, zo ben je het ene moment bezig met het behartigen van de belangen van jouw jongens, en het volgende moment samen met een grote klant binnen de machinebouw of de olie- en gasindustrie, aan het kijken hoe jij zijn problemen kunt oplossen. Hier heb je doorzettingsvermogen, energie, inzicht en een gezond stel hersenen voor nodig.

Daarnaast helpt het, als je technisch geïnteresseerd bent en de taal van de werkvloer spreekt.
Als jij open staat voor succes, kunnen wij je een omgeving en de begeleiding geven, waarin je die successen kunt behalen. Kortom, ben jij die nuchtere doener, die het maximale uit zichzelf wil halen, solliciteer dan snel op deze mooie afwisselende baan in Berkel en Rodenrijs.

Wat wij vragen

- Je hebt een hekel aan verliezen.
- Je vrienden vinden je positief en energiek.
- Je houdt van een geintje en hebt humor.
- Je houdt van competitie tijdens de pauzes.
- Je bent collegiaal.
- Je kunt tegen een stootje.
- Je vindt het leuk om mensen verder te helpen.
- Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
- Je bent in het bezit van Rijbewijs B en eigen vervoer.
- Je woont in de regio Lansingerland - Rotterdam

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Daarnaast zijn we recht door zee en we kennen de regio. We houden van een feestje, we hebben een jong, hecht team dat elkaar verder helpt en we hebben een eigen identiteit.

Uiteraard bieden we je een goed salaris, een interessante bonusstructuur en leuke doorgroeimogelijkheden.
Wat misschien wel interessanter is, is het feit dat we jou intensief gaan begeleiden. Toegegeven, dit kan wel eens zwaar zijn, maar hiermee leggen we een basis voor je verdere commerciële carrière.

Dus sta jij open voor ontwikkeling, ben jij commercieel en heb je leidinggevende kwaliteiten? Werk jij graag in een commerciële functie voor een jonge, professionele organisatie met een informele sfeer? Word dan onze nieuwe collega!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via