Startende timmerman gezocht Regio Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie Tussen € 1800,- en € 2100,-

Over de functie

Ben jij beginnend timmerman en ben jij er van overtuigt dat jij binnen de kortste keren zelfstandig bent? Ben jij er lang uit geweest? Kom jij net van school? Of zit jij vast en ben je op zoek naar een plek waar je sneller door kan groeien? Lees dan gauw verder want wij zijn op zoek naar iemand die deze kans wilt grijpen en samen met een zeer ervaren, zelfstandig timmerman renovatie projecten wilt uitvoeren. Dit geeft jou de kans om jezelf te bewijzen en in relatief korte tijd grote sprongen te maken.

Jij zult samen met een ervaren, zelfstandig timmerman met de bus op pad gaan om veelal woningen te renoveren. Jullie zullen veel bezig zijn met; wanden zetten, plafonds, keukens vervangen, deuren afhangen, kozijnen stellen, badkamers renoveren, lekkages en klein elektra. Hier liggen dus jouw interesses en jij bent hier niet onbekend mee.
Natuurlijk krijg jij als timmerman elke klus uiteindelijk wel voor elkaar. Maar wat is nou de snelste, beste, en meest effectieve manier om hetzelfde resultaat te bereiken. Hedendaags is dit steeds essentiëler in de bouwwereld.

Wat wij vragen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die zich graag wilt bewijzen als timmerman, iemand die overtuigt is van zijn kunnen en erg gedreven is om dit te laten zien. Jij pakt snel dingen op, jij ben perfectionistisch en jij hebt altijd al enorme interesse in de bouw gehad. Kortom we zijn op zoek naar iemand met uitzonderlijke motivatie.

Verder ben jij in het bezit van;
• VCA-b of bereid deze te halen
• Rijbewijs B
• Afgeronde bouwkundige studie of voldoende timmerervaring
• Een representatief voorkomen

Wat wij bieden

Als medewerker van Bowers kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist de stap wil maken in je loopbaan, wij zijn er om je daar bij te helpen.
Binnen Bowers hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- €2100 - €2600
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Daarnaast bieden wij :

- Al het benodigde hand- en elektrisch gereedschap
- Pensioenregeling en eventuele reiskostenvergoeding
- Prettige werksfeer binnen en financieel gezonde organisatie
- Uitzicht op een vast contract

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd e-mailen/bellen/appen als je nog vragen hebt over de vacature.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via