Tender schrijver Almere

Doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/TU
Standplaats Almere
Salarisindicatie Tussen € 3500,- en € 4000,-

Over de functie

Als tender schrijver zorg jij voor de economisch meest voordelige inschrijving bij een aanbesteding. Jij bent onderdeel van het aanbestedingsteam een binnen het team ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van de input naar het plan, om nog succesvoller te zijn in het scoren van projecten. Wij zoeken een collega die weet hoe de vraag van een opdrachtgever moet worden geanalyseerd, gevoel heeft bij de techniek en dit kan uitwerken in een gedegen plan. Heb jij ervaring in de GWW-branche en kennis van de knelpunten tijdens de uitvoering, dan willen we deze graag inzetten om onze klanten op een hoog niveau te faciliteren, als het gaat om verschillende EMVI-criteria (te denken valt aan het leveren van kwaliteit, aandacht voor omgeving, slimme faseringen, innovaties en duurzaamheid).
Het is een afwisselende en uitdagende job.
Zo daag jij een groep technische medewerkers (projectleider, uitvoerder, ontwerper, werkvoorbereider) uit om creatieve oplossingen te bedenken op vraagstukken van onze klanten;
Jij schrijft heldere, goed begrijpbare, subtiele teksten die onze klant zonder verdere vragen in staat moet stellen om de kern van het verhaal in één keer te begrijpen;
Je bedenkt creatieve toepassingen, innovaties en degelijke oplossingen.

Wat wij vragen

Een afgeronde hbo-opleiding richting techniek;
Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen Bouw, GWW of Infra;
Praktische ervaring in de voorbereiding/uitvoering van GWW-projecten is een pré;
Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
Binnen het team in staat om de vertaalslag tussen vraag en praktijk te kunnen maken;
Creatief, motiverend, klantgericht, kostenbewust, oplossingsgericht, ondernemend en nauwkeurig.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken mogelijk meestal mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via