Onderhoudstimmerman Heemskerk

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heemskerk
Salarisindicatie Tussen € 2500,- en € 2800,-

Over de functie

Bonnenwerk | Eigen bus | servicemonteur | Afwisselend werk

Niet iedere timmerman is een vakman. Wij zien een vakman als iemand die pas de klus verlaat wanneer zowel de klant als hijzelf tevreden kunnen zijn. Wij zijn op zoek naar een echte vakman die wij met een bus vol gereedschap en een stapel bonnen op pad kunnen sturen en wij er van uit kunnen gaan dat wij aan het einde van de dag weer een hoop klanten (bewoners) blij hebben gemaakt.

Je werk is afwisselend en dit vraagt dan ook om de nodige ervaring en vaardigheden. Van kraantjes vervangen, deuren afhangen, klein elektra, tegeltje plakken tot kozijnen stellen.
Elke klus is anders, maar ook elke bewoner is anders. Hier weet jij goed mee om te gaan. Jij bent het technische visitekaartje van onze organisatie.

Wat wij vragen

- Humor en inlevingsvermogen
- Rijbewijs B(e)
- Geldig VCA (of bereid zijn deze te halen)
- Relevante timmeropleiding
- Relevante bouwopleiding niveau 3

Wat wij bieden

Een uitdagende fulltime functie voor langere tijd bij een super leuke club medewerkers. Een doelgroep die de snelheid en het hoge niveau van service weet te waarderen.
Een gedreven groep mensen. Een markt in ontwikkeling. Goede arbeidsvoorwaarden. Kortom een kans voor een goede allround timmerman die wat anders zou willen.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via