Timmerman Mutatie- & service onderhoud Alkmaar

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie Tussen € 2200,- en € 2600,-

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een mutatie- en onderhoudstimmerman uit de regio Alkmaar. Je komt te werken in een team van professionals die stuk voor stuk het werk met plezier uitvoeren en waar nodig bij elkaar bijspringen. Samen zorgen we er voor dat we elke dag met plezier doen wat er gevraagd wordt plus iets extra’s.

Het ‘bonnenwerk’ is zeer afwisselend. Deuren afhangen, lekkende kraantjes repareren, kozijntje vervangen, sloten repareren of een wandje repareren zijn voorkomende werkzaamheden. Jij bent zelfstandig genoeg om waar nodig zelf een stopcontact te verplaatsen, een tegel te plakken of het klein loodgieterswerk zelf te doen.
Wij hebben een bus met het nodige gereedschap voor jouw klaar staan. Wij hebben enkel jouw werklust, gedrevenheid, humor, collegialiteit en klantgerichtheid nodig om er mooie samenwerking van te maken de komende jaren.

Heb jij vragen of wil jij meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand die er zin in heeft. Iemand die snapt wanneer er gewerkt moet worden en wanneer er tijd is voor een grapje. Verder zoeken wij naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:

- Primaire en voortgezette timmeropleiding / LTS Bouw / VMBO Bouw / Niveau 3 medewerker onderhoud
- Rijbewijs B(E)
- Goede Nederlands in woord- en geschrift
- Een verzorgd voorkomen en positieve instelling is een eis

Wat wij bieden

Goed werkgeverschap betekent bij Bowers, dat we onze mensen een zekere en stabiele basis met goede primaire voorwaarden kunnen bieden. Daarnaast bieden wij:
- De mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tijd voor tijd).
- Pensioenregeling en reiskostenvergoeding.
- Uitzicht op een vast contract.
- Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via