Kopersbegeleider nieuwbouw Hoofddorp

Doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoofddorp
Salarisindicatie Tussen € 3000,- en € 3500,-

Over de functie

Als Kopersbegeleider ben je dé contactpersoon tussen de koper van een woning en de bouwer. Je begeleidt de kopers vanaf de aankoop van de woning tot aan oplevering. Om dit goed te organiseren heb jij uitstekende kennis van het nieuwbouwproces.
Je voert kopersgesprekken met de kopers van nieuwbouwwoningen waarin je de meerwerkopties bespreekt en ze hierin adviseert. Je verzorgt een stuk verkoopondersteuning door onder ander het opstellen van standaard meer- en minderwerklijsten ten behoeve van kopersinformatiemappen en brochures.
Je houdt de kopersadministratie en correspondentie met betrekking tot het meer- en minderwerk goed op orde en organiseert kijkdagen voor de kopers.

Wat wij vragen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO (MTS) Bouwkundige opleiding afgerond of Makelaardij;
Je hebt een representatief voorkomen en kunt je goed inleven in de kopers en weet dit ook commercieel te gebruiken, luistervaardigheid is hierbij een must !
Goede schriftelijke en communivcatieve vaardigheden zijn een absolute eis het is geen brood wat men koopt en jij realiseert dit.
Creativiteit en flexibiliteit, tja verkoopbrochures meedenken met de kopers en het organiseren van kijkdagen, dit gebeurt ook in het weekend.
Rijbewijs B

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken aan mooie aansprekende projecten binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo is thuiswerken soms mogelijk, zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via