Timmerman mutatie- & Service onderhoud Haarlem

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Haarlem
Salarisindicatie Tussen € 2200,- en € 2600,-

Over de functie

Als timmerman mutatie- en serviceonderhoud ben je een allround en zelfstandig vakman.
Je komt te werken in een team van professionals die voor diverse woningcorporaties en andere vastgoedbezitters het " bonnenwerk" en planmatig onderhoud verrichten. Kortom je gaat stad door !
Je werk is afwisselend en dit vraagt dan ook om de nodige ervaring en vaardigheden. Van keukenblokjes plaatsen, plafonds maken, deuren afhangen tot en met plint en lijstwerk.
Af en toe komen er ook neven werkzaamheden voor zoals een beetje schilderwerk, stopcontactje verplaatsen, plakken van een tegeltje en inwassen hiervan, klein kitwerk. Aansluiten van een sifon of waterleiding met knelkoppeling hoort bij de werkzaamheden.

Wat wij vragen

Primaire en voortgezette timmeropleiding / LTS Bouw / VMBO Bouw.
Ervaring met onderhoud- mutatiewerk.
Rijbewijs B(E).
Goede Nederlands in woord- en geschrift.
Een verzorgd voorkomen en positieve instelling is een eis.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen.
In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo zijn de werktijden flexibel. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en veel vrije tijd bij een financieel gezonde werkgever.
Leuk en afwisselend werk met een vast contract (omdat er een langlopend contract is gesloten) bij een jonge en humorvolle organisatie !!!
Doorsturen
 
Deel deze vacature via