Aankomend Monteur gas water Haarlemmermeer - Groot Amsterdam

Doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie Tussen € 1950,- en € 2350,-

Over de functie

| Gas Fitter | Gas | Water | VIAG | VP | AVP | Regio Noord-Holland

Wij zijn op zoek naar een aankomend monteur gas water die druk bezig is met zijn MBO opleiding of deze net heeft afgerond. Door je opleiding ben je in het bezit is van je viag AVP of VP aanwijzing, of je bent bereid deze via ons te halen.
Je gaat binnen het team aan de slag met de aanleg van hoofd- en dienstleidingen, onderhoud en saneringen van bestaande leidingen. Het werk wordt uitgevoerd in een leuk en gezellig team, waar hard werken en samenwerken vooropstaan. Het team bestaat uit een grondwerker en een kraanmachinist.

Het werk is voor langere tijd en in de regio Haarlem, Hoofddorp en Purmerend.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat wij vragen

Gezien de aard van het werk zijn we op zoek naar mensen die in het bezit zijn van een geldige aanwijzing VIAG AVP.
Dit certificaat is een vereiste om te kunnen starten, kandidaten die niet in het bezit zijn van het bovengenoemde certificaat, komen niet in aanmerking voor de functie.
Wij hebben gereedschap en een werkbus klaar staan.

Wij zoeken kandidaten die in loondienst aangenomen worden, maar ook zzp-ers zijn vrij om te reageren.

Wat wij bieden

Werken bij Bowers betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving met een goede werksfeer. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien door opleidingen te kunnen volgen. In Bowers, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de balans met privé. Zo zijn de werktijden flexibel en heb je voldoende vrije tijd. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, overwerktoeslagen, reiskostenvergoeding, telefoon bij een financieel gezonde werkgever.
Doorsturen
 
Deel deze vacature via